annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Over Account

Account.

Heeft u vragen over het aanmaken, instellen of verwijderen van een account? Hier vindt u nuttige informatie over uw BMW ConnectedDrive account.

Nieuwste onderwerpen.

Ja, naast de registratie op de BMW Connected website kunt u zich ook rechtstreeks via de app aanmelden.
Volledig artikel
U kunt uw Connected diensten via de Klantportal BMW ConnectedDrive op het internet of in voertuigen met BMW Operating System BMW OS 7 onder “Apps” en “BMW Store” boeken of verlengen. Als alternatief selecteert u in de Connected app “Hub” en “Store”. Let erop dat een verlenging in het voertuig alleen mogelijk is als u in uw profiel uw persoonlijke gegevens en een betaalmiddel hebt opgeslagen.
Volledig artikel
Een overzicht van de voor uw voertuig geboekte BMW ConnectedDrive diensten vindt u in uw BMW Connected Drive Store. Selecteer daarvoor in de BMW ConnectedDrive Klantportal (www.bmw-connecteddrive.com) het menu “Store”. Om de Store in voertuigen met BMW Operating System BMW OS 7 weer te geven, selecteert u “Apps” en “BMW Store”. In de BMW Connected app selecteert u “HUB”. Naast het overzicht van alle voor uw voertuig beschikbare en geboekte diensten ziet u in de Store ook looptijden en actuele prijzen.
Volledig artikel
BMW beveelt aan om bij de verkoop van een voertuig een “BMW CarData Reset” in uw BMW ConnectedDrive Klantportal uit te voeren en uw voertuig uit uw BMW ConnectedDrive Klantaccount te verwijderen. Daardoor worden alle BMW CarData-instellingen gereset en worden gegevensvrijgaven en archiefbestanden voor uw voertuig onherroepelijk verwijderd.
Volledig artikel
Nee. Voor de beschikbaarstelling van BMW ConnectedDrive diensten zoals Teleservices, Remote Services of statusinformatie koppelt BMW gegevens enkel met het chassisnummer van uw voertuig, maar niet met uw naam.
Volledig artikel
Nee. U kunt zich in uw voertuig slechts met één Microsoft Office 365 Account tegelijkertijd aanmelden. Belangrijke opmerking: u kunt de BMW ConnectedDrive dienst Microsoft Office 365 sinds eind 2019 niet meer in de BMW ConnectedDrive Store boeken of verlengen, maar wel tot het einde van uw huidige boeking gebruiken. Uw BMW ConnectedDrive Store informeert u over de resterende looptijd van de dienst Microsoft Office 365 voor uw voertuig.
Volledig artikel
In uw Microsoft Office 365 Business abonnement moeten de diensten "Exchange Online" en "Skype for Business" inbegrepen zijn. Belangrijke opmerking: u kunt de BMW ConnectedDrive dienst Microsoft Office 365 sinds eind 2019 niet meer in de BMW ConnectedDrive Store boeken of verlengen. U kunt de dienst tot het einde van de huidige boeking gebruiken. Uw BMW ConnectedDrive Store informeert u over de resterende looptijd van de dienst Microsoft Office 365 voor uw voertuig.
Volledig artikel
Ja. Wijzig daarvoor het wachtwoord voor uw Microsoft Office 365 Account. Daarmee wordt ook de toegang in het voertuig beëindigd. Belangrijke opmerking: u kunt de BMW ConnectedDrive dienst Microsoft Office 365 sinds eind 2019 niet meer in de BMW ConnectedDrive Store boeken of verlengen. U kunt de dienst tot het einde van de huidige boeking gebruiken. Uw BMW ConnectedDrive Store informeert u over de resterende looptijd van de dienst Microsoft Office 365 voor uw voertuig.
Volledig artikel
Als u na registratie in de BMW ConnectedDrive Klantportal geen e-mail met de bevestigingslink ontvangt, controleer dan eerst uw spammap. Eventueel hebt u bij de invoer een tikfout gemaakt of bent u met uw e-mailadres al geregistreerd in een ander klantengedeelte van BMW. Om uw gegevens te controleren, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. Als u binnen 24 uur geen e-mail ontvangt, moet u zich opnieuw registreren of contact opnemen met de BMW ConnectedDrive Klantenservice.
Volledig artikel
Ja. Om Microsoft Office 365 te boeken en te gebruiken hebt u een BMW ConnectedDrive Account nodig dat met uw voertuig verbonden is. Belangrijke opmerking: u kunt de BMW ConnectedDrive dienst Microsoft Office 365 sinds eind 2019 niet meer in de BMW ConnectedDrive Store boeken of verlengen. U kunt de dienst tot het einde van de huidige boeking gebruiken. Uw BMW ConnectedDrive Store informeert u over de resterende looptijd van de dienst Microsoft Office 365 voor uw voertuig.
Volledig artikel
U kunt uw geboekte BMW ConnectedDrive diensten na het einde van de looptijd of vanaf het tijdstip waarop wij u op de hoogte brengen van het einde van de looptijd in de BMW ConnectedDrive Store verlengen.
Volledig artikel
Nee. De BMW Accident Call werkt ook zonder verbinding met uw BMW ConnectedDrive Account. De BMW Service Partner ontvangt echter geen persoonlijke gegevens zonder koppeling van uw account met het voertuig.
Volledig artikel
Een wijziging van uw Microsoft Office 365 wachtwoord beëindigt de toegang in uw voertuig en u moet zich opnieuw aanmelden. Belangrijke opmerking: u kunt de BMW ConnectedDrive dienst Microsoft Office 365 sinds eind 2019 niet meer in de BMW ConnectedDrive Store boeken of verlengen, maar wel tot het einde van uw huidige boeking gebruiken. Uw BMW ConnectedDrive Store informeert u over de resterende looptijd van de dienst Microsoft Office 365 voor uw voertuig.
Volledig artikel
Ja. U kunt uw gegevensvrijgaven in het menu “CarData” in uw BMW ConnectedDrive Klantportal op het internet beheren of herroepen.
Volledig artikel
De verlenging van een BMW ConnectedDrive dienst is ongeveer 14 dagen voor het verstrijken ervan mogelijk.
Volledig artikel
Ja. U kunt de BMW Service Partner van uw voorkeur, die uw meldingen voor BMW Teleservices ontvangt, via uw BMW ConnectedDrive Klantportal op het internet of direct in het voertuig onder “Service Partner Management” wijzigen.
Volledig artikel
De veiligheidsvraag dient om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Voordat u veiligheidsrelevante functies uitvoert, moet u in specifieke gevallen de door u gekozen veiligheidsvraag beantwoorden.
Volledig artikel
Ja. Wij brengen u voor het einde van de looptijd van een BMW ConnectedDrive dienst via e-mail en, indien gewenst, via sms op de hoogte. Als voorwaarde voor de melding moet uw voertuig aan uw BMW ConnectedDrive Account gekoppeld zijn.
Volledig artikel
U kunt de vrijgave en herroeping van vrijgaven voor gebruik van BMW CarData door derden beheren via de internetportal van uw BMW ConnectedDrive Account. Selecteer daarvoor na het aanmelden “BMW CarData” en “BMW CarData vrijgaven beheren”.
Volledig artikel