annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Over Apparaten

Apparaten.

Vragen over de verbinding van uw telefoon met Bluetooth, of over het gebruik van de BMW Connected app? Hier vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden.

Nieuwste onderwerpen.

Het gebruik van de BMW Connected App is gratis.
Volledig artikel
Uw Android telefoon heeft voor het gebruik van de functie "BMW Apps" de software Android 6.0 of hoger nodig, een geïnstalleerde en geopende BMW Connected App en een geactiveerde Bluetooth-verbinding.
Volledig artikel
Voor het gebruik van BMW Apps met een iPhone is de BMW Connected App niet nodig. Om met een Android telefoon BMW apps te kunnen gebruiken, moet de BMW Connected App op uw smartphone geïnstalleerd zijn.
Volledig artikel
Controleer voor het gebruik van de functie "BMW Apps" de Bluetooth-compatibiliteit van uw Android telefoon met uw voertuig op www.bmw.com/bluetooth.
Volledig artikel
U kunt alle Apple iPhones gebruiken vanaf model 5S en bepaalde Android telefoons (vanaf besturingssysteem 6.0.).
Volledig artikel
U hebt Apple-software nodig vanaf iOS 11.0 en Android vanaf 6.0.
Volledig artikel
Ja. De streamingdienst, die u hebt gestart via BMW Online Entertainment, kunt u ook op andere toestellen zoals smartphone of home-entertainmentsystemen beluisteren. U kunt echter niet tegelijkertijd op twee toestellen naar muziek luisteren.
Volledig artikel
Controleer of de Bluetooth-functie in het mobiel apparaat en in het voertuig is geactiveerd. Indien geen automatische verbinding tot stand komt, let dan op het display van uw mobiele toestel: voor sommige mobiele toestellen is een bevestiging nodig van de opbouw van de verbinding voor de huidige connectie en de volgende connecties. Meer informatie hierover vindt u in de gebruiksaanwijzing van uw mobiel apparaat.
Volledig artikel
Ja. Apple CarPlay verbindt zich wanneer op de Apple iPhone Wi-Fi en Bluetooth geactiveerd zijn.
Volledig artikel
Voor het gebruik van Amazon Alexa in uw voertuig moet u in het instellingsmenu van uw smartphone (Apple iPhone) het gebruik van mobiele gegevens voor de Amazon Alexa-app activeren.
Volledig artikel
Om Amazon Alexa in uw voertuig te gebruiken, moet u de BMW Connected App en de Amazon Alexa-app op uw Apple iPhone installeren. Hou er rekening mee dat de BMW ConnectedDrive dienst “Connected Command” voor het gebruik van Amazon Alexa in uw voertuig actief moet zijn en de BMW Connected app met uw BMW ConnectedDrive Account verbonden moet zijn.
Volledig artikel
De gegevensoverdracht van de dienst "Internet" in uw BMW wordt mogelijk gemaakt via de vast ingebouwde simkaart. Een gegevensverbinding via uw smartphone is niet mogelijk.
Volledig artikel
Bij vragen over uw mobiele apparaat vindt u meer informatie in de gebruiksaanwijzing van uw mobiele apparaat, evenals bij de fabrikant of uw provider.
Volledig artikel
U kunt Amazon Alexa in uw voertuig momenteel enkel gebruiken in combinatie met een Apple iPhone.
Volledig artikel
Bij muziekstreaming via Amazon Alexa onderbreekt het insteken van oortjes op uw smartphone of Apple iPhone de verbinding met uw BMW voertuig. De fabrikant van uw smartphone informeert u over details.
Volledig artikel