annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Hoe en in welke omvang kunnen klanten van BMW de BMW ConnectedDrive dienst Microsoft Office 365 in hun voertuig gebruiken?

Community Manager
Community Manager

Hoe en in welke omvang kunnen klanten van BMW de BMW ConnectedDrive dienst Microsoft Office 365 in hun voertuig gebruiken?

BMW integreert de gepersonaliseerde Microsoft clouddienst Office 365 in zijn voertuigen. BMW klanten hebben daardoor in hun voertuig toegang tot hun Microsoft Office 365 e-mails, agendagegevens en contacten via de online-cloud. BMW infotainmentsysteem en Microsoft Clouddiensten Het BMW infotainmentsysteem toont e-mails in het voertuig, leest ze voor en maakt het dicteren en versturen mogelijk. Dankzij de koppeling met de Microsoft clouddiensten kunt u permanent online beschikken over een Microsoft Office 365-pakket. De eveneens in het BMW voertuig geïntegreerde Microsoft dienst Skype for Business herkent telefoonconferenties in de agenda en maakt Skype-telefoongesprekken in het voertuig mogelijk. BMW ConnectedDrive-optie vereist Voor het gebruik in hun voertuig hebben BMW klanten de optie BMW ConnectedDrive Services nodig evenals een geïntegreerd BMW navigatiesysteem en een BMW ConnectedDrive Account dat met hun voertuig verbonden is. De integratie van Microsoft Office 365 in het voertuig is betalend en kan worden geboekt via de BMW ConnectedDrive Store. Prijzen en looptijden verschillen naargelang model en land. Belangrijke opmerking: u kunt de BMW ConnectedDrive dienst Microsoft Office 365 sinds eind 2019 niet meer in de BMW ConnectedDrive Store boeken of verlengen. U kunt de dienst tot het einde van de huidige boeking gebruiken. Uw BMW ConnectedDrive Store informeert u over de resterende looptijd van de dienst Microsoft Office 365 voor uw voertuig.
Was dit antwoord nuttig?