annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Over Digitale Diensten

Digitale Diensten.

Vind hier antwoorden op vragen over uw Digitale diensten, Apps en Assistenten.

Nieuwste onderwerpen.

De Remote Services van BMW ConnectedDrive maken bediening van voertuigfuncties vanop afstand mogelijk, zoals openen, sluiten of de klimatisering van het interieur (afhankelijk van uitrusting en model).
Volledig artikel
Om de BMW ConnectedDrive dienst Apple CarPlay achteraf in de BMW ConnectedDrive Store te boeken, heeft uw voertuig een BMW Navigatiesysteem Professional (SA 609) nodig in combinatie met een van de opties 6CP, 6NS, 6NW, 6NP, 6U9 of 6FR. Om Apple CarPlay met een BMW navigatiesysteem met een optie (SA 606, 6UN, 6UP) in de BMW ConnectedDrive Store te kunnen boeken, heeft uw voertuig de optie “Apple CarPlay voorbereiding” SA 6CP af fabriek nodig. Voertuigen met de optie Live Cockpit Plus (SA 6C2) hebben de optie Connected Package Plus (SA 6U2) nodig.
Volledig artikel
Meld u in de BMW Connected app aan met uw account. Tik in het scherm eerst op “Voertuig” en vervolgens op de knop “Voertuig zoeken”. Bij sommige voertuigen wordt de voertuigpositie automatisch op het einde van de rit bijgewerkt, afhankelijk van waar u het laatst geparkeerd hebt. Bij andere voertuigen moet u misschien op een ronde pijl onder de kaart tikken om de laatst bekende positie van uw voertuig bij te werken. Wanneer u dat nog niet gedaan hebt, wordt u gevraagd om de gps-plaatsbepaling via het menu “Instellingen” in uw voertuig en/of de lokalisatiediensten voor BMW ConnectedDrive op uw smartphone te activeren. Bij oudere voertuigen die niet over een gps-plaatsbepaling beschikken, kunt u om veiligheidsredenen de positie van uw voertuig alleen weergeven als het zich binnen 1 kilometer van uw huidige locatie bevindt.
Volledig artikel
Nee. Apple CarPlay wordt onmiddellijk na de aankoop in de BMW ConnectedDrive Store geactiveerd.
Volledig artikel
De gegevensverbinding verloopt via een vast in het voertuig ingebouwde simkaart met een onbeperkt gegevensvolume in tien Europese landen. Op dit moment zijn dat België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland en Spanje.
Volledig artikel
Voor het gebruik van de BMW ConnectedDrive dienst BMW Online heeft uw voertuig de optie Teleservices (SA 6AE) of BMW Online (SA 616) nodig.
Volledig artikel
Geen. In tien Europese landen is een onbeperkt gegevensvolume inbegrepen. Op dit moment zijn dat België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland en Spanje.
Volledig artikel
De BMW Remote Services functie “Nu klimatiseren” start niet wanneer die de werking (acculading, tankinhoud) van uw voertuig niet toelaat. Ligt de buitentemperatuur onder de interieurtemperatuur, dan start de ventilatiefunctie.
Volledig artikel
Onder bepaalde voorwaarden (bouwjaar, uitrusting) kunt u in uw voertuig naar internetradio luisteren dankzij de BMW ConnectedDrive dienst "BMW Apps". Via de service start en bedient u geselecteerde muziekapps (bv. TuneIn) via het BMW iDrive-systeem van uw voertuig.
Volledig artikel
U kunt voor een vooraf bestelde duur onbeperkt muziek beluisteren via een streamingdienst in het voertuig en op vele andere apparaten. De gegevensoverdracht in het voertuig verloopt via een ingebouwde simkaart en zonder verdere kosten voor de gegevensoverdracht in tien Europese landen. Op dit moment zijn dat België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland en Spanje.
Volledig artikel
Ja. Uw voertuig vanaf bouwjaar 2014 heeft de optie Teleservices (SA 6AE) en de geactiveerde service "ConnectedDrive Services" nodig om muziekstreamingdiensten zoals Spotify via het BMW iDrive-bedieningssysteem te bedienen. Verbind hiervoor uw smartphone via een USB-kabel, de Snap-In-Adapter of Bluetooth met uw voertuig. Muziekstreaming via Bluetooth is alleen mogelijk bij voertuigen met een hoofdmenu in de vorm van tegels.
Volledig artikel
Ja. U kunt de regio veranderen in het BMW ConnectedDrive Klantportal op het internet onder "Store" en "Kaartupdate".
Volledig artikel
U kunt Apple CarPlay bestellen als optie SA 6CP.
Volledig artikel
Apple CarPlay gebruikt Wi-Fi en Bluetooth. Voor de Wi-Fi-verbinding heeft uw voertuig een speciale Wi-Fi-antenne nodig. Dat is een onderdeel van de BMW opties 6CP, 6NS, 6NW, 6NP, 6U9, 6FR.
Volledig artikel
Eigenaars van elektrische en hybride BMW voertuigen kunnen hun voertuig vanuit de BMW Connected app verwarmen of koelen.
Volledig artikel
BMW integreert de gepersonaliseerde Microsoft clouddienst Office 365 in zijn voertuigen. BMW klanten hebben daardoor in hun voertuig toegang tot hun Microsoft Office 365 e-mails, agendagegevens en contacten via de online-cloud. BMW infotainmentsysteem en Microsoft Clouddiensten Het BMW infotainmentsysteem toont e-mails in het voertuig, leest ze voor en maakt het dicteren en versturen mogelijk. Dankzij de koppeling met de Microsoft clouddiensten kunt u permanent online beschikken over een Microsoft Office 365-pakket. De eveneens in het BMW voertuig geïntegreerde Microsoft dienst Skype for Business herkent telefoonconferenties in de agenda en maakt Skype-telefoongesprekken in het voertuig mogelijk. BMW ConnectedDrive-optie vereist Voor het gebruik in hun voertuig hebben BMW klanten de optie BMW ConnectedDrive Services nodig evenals een geïntegreerd BMW navigatiesysteem en een BMW ConnectedDrive Account dat met hun voertuig verbonden is. De integratie van Microsoft Office 365 in het voertuig is betalend en kan worden geboekt via de BMW ConnectedDrive Store. Prijzen en looptijden verschillen naargelang model en land. Belangrijke opmerking: u kunt de BMW ConnectedDrive dienst Microsoft Office 365 sinds eind 2019 niet meer in de BMW ConnectedDrive Store boeken of verlengen. U kunt de dienst tot het einde van de huidige boeking gebruiken. Uw BMW ConnectedDrive Store informeert u over de resterende looptijd van de dienst Microsoft Office 365 voor uw voertuig.
Volledig artikel
Selecteer een PIN met vier tekens om de gegevens van uw BMW ConnectedDrive dienst Microsoft Office 365 in uw voertuig te beschermen. Belangrijke opmerking: u kunt de BMW ConnectedDrive dienst Microsoft Office 365 sinds eind 2019 niet meer in de BMW ConnectedDrive Store boeken of verlengen, maar wel tot het einde van uw huidige boeking gebruiken. Uw BMW ConnectedDrive Store informeert u over de resterende looptijd van de dienst Microsoft Office 365 voor uw voertuig.
Volledig artikel
Na de aankoop is de e BMW ConnectedDrive dienst binnen enkele minuten in uw voertuig ter beschikking.
Volledig artikel
Via het BMW ConnectedDrive Klantportal op het internet en de BMW ConnectedDrive Store. Hier verneemt u ook informatie over de beschikbaarheid, tarieven en looptijden.
Volledig artikel
Deze functie heeft betrekking op de BMW i en de BMW iPerformance voertuigen en dient om het laadproces in uw elektrisch of hybride voertuig van BMW onmiddellijk te starten. De functie wist uw ingestelde tijden om te laden, bijvoorbeeld om gunstigere laadtijden te gebruiken. Om ze opnieuw te gebruiken moeten die opnieuw ingesteld resp. geactiveerd worden.
Volledig artikel