annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Over Voertuig

Voertuig.

Beschikt uw auto over alle benodigde opties voor het gebruik van de BMW ConnectedDrive diensten? Hier vindt u informatie over de beschikbaarheid en voorwaarden.

Nieuwste onderwerpen.

Alle BMW modellen die met de optie 6AK ("ConnectedDrive Services") of 6NR ("Apps") en het Navigatiesysteem Professional of Business zijn uitgerust, kunnen in combinatie met een smartphone en de BMW Connected App alle functies gebruiken.
Volledig artikel
De functies van de BMW Connected App vindt u onder het menupunt "BMW Apps". Om de functies weer te geven, moet uw smartphone met de BMW verbonden zijn. Als in de BMW Connected App een komende afspraak is opgeslagen, toont het voertuig bij de start een (geen voorstellen) met bestemming, oproep en mededeling van de aankomsttijd aan de deelnemers.
Volledig artikel
Na download kunt u het kaartmateriaal van uw BMW ConnectedDrive dienst USB Kaartupdate onbeperkt en ook zonder geldig abonnement voor de service installeren. BMW beveelt u aan om het meest recente kaartmateriaal kort voor het verstrijken van uw abonnement naar een USB opslagmedium te downloaden.
Volledig artikel
De in het voertuig vast ingebouwde simkaart is al bij de levering van het voertuig ("af fabriek") geactiveerd.
Volledig artikel
Wanneer u uw BMW voertuig uit een land exporteert dat geen BMW ConnectedDrive aanbiedt of over een andere mobiele communicatietechniek dan het invoerende land beschikt, is het gebruik van ConnectedDrive eventueel beperkt.
Volledig artikel
Deze opties maken gebruik van een speciale Wi-Fi-antenne, waarmee Apple CarPlay zich ook met uw voertuig verbindt.
Volledig artikel
Afhankelijk van het voertuigtype en het bouwjaar heeft uw voertuig de optie Teleservices (SA 6AE) nodig om BMW Connected diensten te boeken en te gebruiken. Voertuigen geproduceerd voor 2013 hebben de optie BMW Assist (SA 612) of BMW Online (SA 616) nodig om BMW ConnectedDrive te kunnen gebruiken.
Volledig artikel
Nee. U kunt de BMW ConnectedDrive dienst Microsoft Office 365 na levering voor uw voertuig in de BMW ConnectedDrive Store boeken. Bij sommige voertuigen en in combinatie met bepaalde uitrustingsopties is de BMW ConnectedDrive dienst Microsoft Office 365 gedurende drie maanden gratis verkrijgbaar. Belangrijke opmerking: u kunt de BMW ConnectedDrive dienst Microsoft Office 365 sinds eind 2019 niet meer in de BMW ConnectedDrive Store boeken of verlengen. U kunt de dienst tot het einde van de huidige boeking gebruiken. Uw BMW ConnectedDrive Store informeert u over de resterende looptijd van de dienst Microsoft Office 365 voor uw voertuig.
Volledig artikel
U beschikt in uw voertuig over drie vaste profielen en een gastprofiel.
Volledig artikel
Normaal gezien hebt u geen kosten (roamingkosten) voor het gebruik van uw BMW ConnectedDrive diensten in het buitenland, omdat de gegevensverbinding gebeurt via de vast in uw BMW ingebouwde simkaart. Hou er rekening mee dat Apple CarPlay en Amazon Alexa worden gebruikt via de gegevensverbinding van uw smartphone, waarbij afhankelijk van het land roamingkosten kunnen worden aangerekend.
Volledig artikel
Het gebruik van de BMW ConnectedDrive dienst BMW eDrive Zone is gratis voor BMW Plug-in Hybride voertuigen.
Volledig artikel
De kwaliteit van de online toepassingen van BMW Connected wordt in belangrijke mate beïnvloed door de dekking van de mobielecommunicatienetwerken resp. de actuele ontvangstkwaliteit. Ook wanneer uw smartphone een goede signaalsterkte van uw aanbieder weergeeft, hoeft dat niet te betekenen dat ook de servicekwaliteit van BMW Connected goed is.
Volledig artikel
Nieuwe inhoud en apps werken ook na een update. BMW is alleen verantwoordelijk voor de Apple CarPlay-interface in het voertuig, niet voor de content.
Volledig artikel
Controleer uw geselecteerde gegevensverbinding. De audioweergave voor de verbinding tussen een Apple iPhone en "BMW Apps" in uw voertuig verloopt via een USB-verbinding, de BMW Snap-In-Adapter of Bluetooth. Bij Android telefoons verloopt de audioweergave uitsluitend via Bluetooth.
Volledig artikel
De BMW ConnectedDrive dienst “Online-spraakverwerking” van BMW ConnectedDrive is beschikbaar voor BMW voertuigen met BMW iDrive-hoofdmenu in tegelvorm en productiedatum vanaf maart 2017. In combinatie met Live Cockpit Plus (SA 6U2) heet de dienst “Intelligent Voice Control” en is hij af fabriek actief.
Volledig artikel
Nee. De Wi-Fi-antenne van de BMW optie 6CP wordt alleen voor Apple CarPlay gebruikt.
Volledig artikel
Om Amazon Alexa in uw voertuig te gebruiken, moet u de BMW Connected App op uw smartphone via het menu "Hub" met uw Amazon-klantaccount verbinden.
Volledig artikel
Ja. Vooral telefoneren gebeurt zoals gewoonlijk via de BMW iDrive Controller, toetsen op het stuur of touchscreen.
Volledig artikel
Wanneer uw voertuig het activeringswoord voor Amazon Alexa niet herkent, hebt u misschien in uw BMW Connected App verschillende talen ingesteld voor de spraaksturing in het voertuig en voor de spraaksturing van Amazon Alexa. Voor het gebruik van Amazon Alexa in uw voertuig is onder andere de actieve BMW ConnectedDrive dienst “Connected Voice Services” vereist.
Volledig artikel
Bevestig "Updaten" in het menu "Instelling BMW diensten" enkel op verzoek van BMW.
Volledig artikel